Aquador Labrador Retriever

Kennelblogg om livet med labradorer. Click for Kennel Web site. Klicka här för att komma till hemsidan.

På sommaren blir det varmt i bilen.

Kategori: annons

Kommer ni ihåg sommaren? Det var ingen sommar i somras kanske ni säger, men ändå var det för varmt i bilen för att man skulle kunna lämna hunden där. Inte ens sitta själv i en avstängd bil på en parkering är OK om du provar.  Det finns tabellsammanställningar som visar på utetemperatur och temperatur inne i bilden som brukar cirkulera på internet och i tidningar på sommarhalvåret.  Nu är det tid att tänka på att göra en insats inför nästa sommar


Solarplexius är ett lättmonterat  solskydd. Så här monterar man det på en Volvo. 

 
Kanske inte riktigt säsong för reklam för denna produkt just nu men man kan ju förbereda sig inför nästa sommar. 

Valpar i vinter

Kategori: Avel

Ja nu löper Lisa så vi ska para henne med samma underbara hanne som vi parade Fia med sist.  Hon började löpa exakt ett år efter  när hon löpte för förra kullen så om det går vägen kan vi nog räkna med valpar i trettonhelgen denna gång också. Hon är helt frisk och i mycket god kondition så vi hoppas att det ska går bra denna gång. Hon lämnar ju inte gult så nu provar vi med en brun hanne så får vi se om hon fått någon brun gen av morfar.  Nedan några bilder från Lisas förra kull. 
 
 
 
 
 
 
 

Småvalparna är nästan 4 månader gamla nu

Kategori: Allmänt

Småvalparna är nästan 4 månader gamla nu och man får passa på en dag när det inte regnar att fotografera dem, det är inte så många sådana dagar nuförtiden.  Bamse kunde konsten att stå still någon sekund i taget så att han fastnade på kort med alla tassat i backen men inte Maggi :-)  detta är dagens resultat.