Kennel Aquador

Vi väntar valpar!!!
Äntligen får man väl säga har vi en dräktig tik. Lisa visade oss många små foster på ultraljudet igår, så lagom när julen är över kommer hon att föda. Ska bli så roligt med valpar igen, vi längtar verkligen. Beräknad födsel är slutet av trettonhelgen.  Svarta och kanske gula valpar väntar vi oss. Pappan Travis är gul och Lisa har gula syskon. Det återstår att se om hon bär den gula genen.  För denna kullen kan vi lämna garanti på att valparna inte kan få prcd-PRA, EIC och CNM eftersom pappan är gentestad och fri från dessa sjukdomar. Båda föräldrarna är ögonlysta ua och röntgade utan anmärkningar. Garanti mot ledsjukdomar kan man inte lämna eftersom arvbarheten inte är fastställd. Men båda föräldrarna har A-höfter och fria armbågar, mer kan man inte göra. Efter nyår kommer Avelsindex och då får man siffror på hur bra lederna är i släkten.  Ska bli spännande. Travis bor i Danmark och där har han bra index.
Lisa
.
Travis
Emma

Men vilka stiliga föräldrar =) Kul med valpar! Hoppas du kommer skriva mer om dräktigheten här så man får följa det! Vore himla skoj!

ami

nej, vad roligt att få valpar. jag vill så gärna köpa mig en hund!

Sara

Åh gud vad kul!! =) Hoppas allt kommer gå bra med valparna. Väldigt fina föräldrar, så valparna kommer nog bli lika söta! =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress